کاربر

گوشت شترمرغ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: گوشت شترمرغ از دسته گوشت‌های قرمز، با ارزش غذایی بالا، سرشار از مواد مغذی، دارای پروتئین و آهن زیاد، کالری کم، میزان سدیم پایین، چربی کم و همچنین گوشتی مفید برای رژیم‌های غذایی به شمار می‌رود.

ترکیب شیمیایی: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا 3 تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد. این گوشت دارای موادمعدنی ضروری مانند روی، منیزیم و ویتامین های B1، B2 و نیاسین است.

مزاج: گرم و خشک

خواص:

  1. دارای امگا 3
  2. سریع الهضم
  3. سرشار از آهن
  4. دارای چربی مفید
  5. کمک به بهبود زخم
  6. سرشار از منیزیم و روی
  7. سرشار از آنتی اکسیدان
  8. دارای ویتامین E و اسید های چرب
  9. جایگزین گوشت های قرمز برای افراد دچار نقرس
  10. دارای اسید اوریک پایین نسبت به سایر گوشت ها
error: محتوا محافظت شده می باشد.