مشخصات: گوشت شترمرغ از دسته گوشتهای قرمز، با ارزش غذایی بالا، سرشار از مواد مغذی، دارای پروتئین و آهن زیاد، کالری کم، میزان سدیم پایین، چربی کم و همچنین گوشتی مفید برای رژیمهای غذایی به شمار میرود.
ترکیب شیمیایی: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا 3 تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد. این گوشت دارای موادمعدنی ضروری مانند روی، منیزیم و ویتامین های B1، B2 و نیاسین است.
مزاج: گرم و خشک
خواص:
- دارای امگا 3
- سریع الهضم
- سرشار از آهن
- دارای چربی مفید
- کمک به بهبود زخم
- سرشار از منیزیم و روی
- سرشار از آنتی اکسیدان
- دارای ویتامین E و اسید های چرب
- جایگزین گوشت های قرمز برای افراد دچار نقرس
- دارای اسید اوریک پایین نسبت به سایر گوشت ها