کاربر

گوشت بوقلمون

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: گوشت قرمز بوقلمون شامل قسمت های ران و ساق می باشد. دارای بافتی نرم و حاوی مواد معدنی ، ویتامین ها ، چربی و در نهایت کالری بیشتری نسبت به گوشت سفید آن است ؛ و طعمی شبیه به گوشت پرندگان وحشی و شکاری دارد. گوشت سفید، قسمت های سینه و بال را در بر می گیرد. بسیار لذیذ است ؛ و طعم گوشت گوساله می دهد.

ترکیب شیمیایی: 150 گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین می کند. همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین‏های B1 ، B3 ، B6 و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است.

مزاج: گرم و تر

خواص:

  1. بهبود خلق و خو
  2. غنی از مواد مغذی
  3. موثر در درمان آلزایمر
  4. موثر در درمان بی خوابی
  5. مناسب برای افراد دیابتی
  6. تقویت سیستم ایمنی بدن

مضرات:

  • در مصرف گوشت بوقلمون زیاده روی نکنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.