طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سیب زمینی: ۸ عدد متوسط
- آرد لپه: ۸ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد کوچک
- دارچین: به میزان لازم
- شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی و پیاز را ریز رنده کرده، سپس آرد لپه، شیره انگور، دارچین و زعفران آب شده را به آن افزوده و مواد را با هم کاملاً مخلوط می کنیم. روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. در صورت تمایل مقداری شیره کشمش هنگام صرف غذا به کوکوها اضافه می کنیم.
خواص:
- مفید برای مزاج های معتدل
- مفید برای فصل بهار، پاییز و زمستان
- مفید برای کبد
- ضد دیابت
- تقویت بینایی
- ملين
- تقویت عمومی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.