کاربر

کوکو سیب زمینی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. سیب زمینی: ۸ عدد متوسط
  2. آرد لپه: ۸ قاشق غذاخوری
  3. پیاز: ۲ عدد متوسط
  4. نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به همراه پیاز ریز رنده می کنیم. ابتدا آرد لپه و پس از آن نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری زعفران آب شده را به مواد قبلی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. مقداری روغن در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت کم گرم می کنیم. مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و سرخ می کنیم. توجه داشته باشید حرارت باید ملایم باشد تا کوکو به طور کامل پخته شود.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مفید برای فصل بهار، پاییز و زمستان
  3. مفید برای کبد
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. ملین
  7. تقویت عمومی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.