طبع غذا: گرم و تر
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- تره، گشنیز، جعفری، کاهو، پیازچه و ساقه پیازچه: ۷۰۰ گرم
- شنبلیله خشک: ۱ قاشق چایخوری
- جوانه گندم: ۱ پیمانه
- سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- جوانه گندم را چرخ می کنیم. سبزی را شسته، آب آن را کاملاً گرفته و درشت خرد می کنیم. سبزی را به همراه سیب زمینی بخارپز شده و جوانه گندم برای مرتبه دوم چرخ می کنیم در انتها نمک، فلفل، زردچوبه و شنبلیله خشک را به مواد چرخ شده افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. مقداری روغن در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت کم گرم می کنیم. مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و سرخ می کنیم. توجه شود که مقدار سبزی ۷۰۰ گرم تمیز شده است.
خواص:
- مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
- تقویت عمومی و جنسی
- ضد کلسترول و چربی خون
- مفید برای گوارش
- ضد سرطان
- تقویت بینایی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.