کاربر

کوکو سبزی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. تره، گشنیز، جعفری، کاهو، پیازچه و ساقه پیازچه: ۷۰۰ گرم
  2. شنبلیله خشک: ۱ قاشق چایخوری
  3. جوانه گندم: ۱ پیمانه
  4. سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • جوانه گندم را چرخ می کنیم. سبزی را شسته، آب آن را کاملاً گرفته و درشت خرد می کنیم. سبزی را به همراه سیب زمینی بخارپز شده و جوانه گندم برای مرتبه دوم چرخ می کنیم در انتها نمک، فلفل، زردچوبه و شنبلیله خشک را به مواد چرخ شده افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. مقداری روغن در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت کم گرم می کنیم. مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و سرخ می کنیم. توجه شود که مقدار سبزی ۷۰۰ گرم تمیز شده است.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
  2. تقویت عمومی و جنسی
  3. ضد کلسترول و چربی خون
  4. مفید برای گوارش
  5. ضد سرطان
  6. تقویت بینایی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.