کاربر

کوفته (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق پونه و عرق نعناع

مواد لازم (برای 3 الی 4 نفر):

  1. لپه 200 گرم
  2. برنج 150 گرم
  3. سبزی کوفته (گشنیز، نعناع، جعفری، ترخون، شوید، پیازچه و مرزه) روی هم 500 گرم
  4. آرد نخودچی 3 قاشق غذاخوری
  5. پیاز متوسط 2 عدد
  6. سیر 1 حبه
  7. گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
  8. روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
  9. نمک و فلفل به مقدار لازم
  10. زردچوبه، دارچین، زیره سیاه، هل سبز و زعفران از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه را از شب قبل خیس کرده، با کمی آب می پزیم، به طوری که پس از پختن، آب آن کشیده شود. برنج را نیز جداگانه پخته به لپه اضافه می کنیم، سپس پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را گرفته و تفاله پیاز را همراه سبزی خرد شده و آرد نخودچی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات را به مایه اضافه می کنیم و آن را خوب ورز می دهیم تا آماده شود و قوام پیدا کند. سپس مقداری از مایه را برداشته و در دست به صورت کوفته در آورده، در یک ظرف مناسب می چینیم.

طرز تهیه سس کوفته:

  • برای تهیه سس کوفته، گوجه فرنگی ها را با سیر و یک لیوان آب در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده به همراه یک عدد پیاز خلال شده، روغن و کمی از ادویه جات مخصوص کوفته در یک ظرف مناسب ریخته، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و کمی غلیظ شود، این  سس را روی کوفته ها ریخته، آن را روی حرات ملایمی قرار می دهیم تا پخته شده و کاملاً جا بیفتد.

خواص:

  1. خونساز
  2. تقویت نیروی جنسی
  3. ضد پوکی استخوان
  4. مفید برای مشکلات قاعدگی
  5. مفید برای مزاج های سوداوی و فصل زمستان
error: محتوا محافظت شده می باشد.