کاربر

کوبیده ماش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ماش: 2/1 یک پیمانه
  2. برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه
  3. لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  4. تره، جعفری، ریحان، ساقه پیازچه خرد شده: ۶۰۰ گرم
  5. شنبلیله خشک: به میزان لازم
  6. پیاز خرد شده: ۳ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. پیاز را همراه روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و شنبلیله خشک تفت می دهیم. ماش، برنج و سبزی را به همراه آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و کمی پیاز آماده شده با حرارت ملایم می پزیم بدون آب شود، سپس آن را می کوبیم. لوبیا سفید را نیز با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم تا بدون آب شود، سپس همراه بقیه پیازها به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای گوارش
  3. مقوی عمومی

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.