کاربر

کوبیده لوبیا و عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، روغن زیتون، خرما، کشمش

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  2. عدس: 2/1 پیمانه
  3. برنج نیم کوب: ۴ قاشق غذاخوری
  4. بلغور گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  5. تره، جعفری، شنبلیله: ۴۰۰ گرم
  6. سیب زمینی: ۴ عدد کوچک
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  9. سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
  10. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و کمی زردچوبه مدتی می پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت، سبزی را به تکه های بزرگ خرد کرده و همراه عدس، برنج و بلغور، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت داده و به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر آب حبوبات و سیب زمینی را جدا کرده و در ظرف جداگانه می ریزیم. بقیه مواد را کوبیده و در ظرف دیگری می ریزیم.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت عمومی بدن
  3. لینت مزاج و کم خونی (همراه با رب انار)

نکته:    

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.