طبع غذا: گرم و خشک
مصلح: ادویه موجود در غذا، گل پر، روغن زیتون
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سیب زمینی: ۸ عدد متوسط
- گردو: ۲ پیمانه
- پیاز خرد شده: ۳ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
- پودر نعناع خشک و پودر آویشن: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم سپس گردو نیم کوب شده و ادویه را افزوده و مدتی تفت می دهیم. سیب زمینی را درشت زنده کرده و به همراه نمک، فلفل، زنجبیل، پودر نعناع و پودر آویشن به مواد قبلی افزوده و هم می زنیم تا یکنواخت حرارت ببیند. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است.
خواص:
- مفید برای افراد بلغمی
- منوی عمومی
- تقویت جنسی
- ضد کلسترول
- ضد سرطان
- مفید برای دستگاه گوارش و دستگاه تنفس
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.