کاربر

کوبیده دال عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، خرما، عرق نعناع، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. دال عدس: ۲ پیمانه
  2. برنج نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
  3. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • دال عدس و برنج را از قبل مدتی خیس می کنیم. سیب زمینی را درشت خرد می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس سیب زمینی ها را به همراه نمک، فلفل، زنجبيل و ادويه کاری افزوده و مدتی تفت می دهیم. در آخر دال عدس و برنج را همراه آب گوجه فرنگی به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. بعد از پخت کامل غذا را می کوبیم.

خواص:

  1. خونساز
  2. مفید برای چشم
  3. تقویت امور جنسی
  4. مفید برای بلغمی مزاج ها
  5. مفید برای فصل پاییز

نکته:   

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.