مواد لازم:
- خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
- سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
- آرد جو: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه نسابیده: ۱ قاشق چایخوری
- سیاهدانه: ۱ قاشق چایخوری
- آب گرم: ۱ اسکان
طرز تهیه:
- همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- داخل ظرف نچسب که از قبل چرب کرده اید بریزید.
- در مکانی گرم قرار داده و صبر کنید تا ور بیاید.
- روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید یک طرف آن طی یک ساعت یا حرارت ملایم پخته شود.
- آن را روی یک سینی برگردانید و طرف دیگر آن را هم با اضافه کردن مقداری روغن ته طرف، بپزید.
- نكات: موقعی که بوی نان هوا را عطرآگین کرد، نشانه پخته شدن یک طرف کماچ است، این خوراکی را در فر هم می توان بخت.