کاربر

کماچ گندم و جو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
  2. سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  3. آرد جو: ۴ قاشق غذاخوری
  4. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  5. نمک: نصف قاشق مرباخوری
  6. تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
  7. زیره سیاه نسابیده: ۱ قاشق چایخوری
  8. سیاهدانه: ۱ قاشق چایخوری
  9. آب گرم: ۱ اسکان

طرز تهیه:

  • همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • داخل ظرف نچسب که از قبل چرب کرده اید بریزید.
  • در مکانی گرم قرار داده و صبر کنید تا ور بیاید.
  • روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید یک طرف آن طی یک ساعت یا حرارت ملایم پخته شود.
  • آن را روی یک سینی برگردانید و طرف دیگر آن را هم با اضافه کردن مقداری روغن ته طرف، بپزید.
  • نكات: موقعی که بوی نان هوا را عطرآگین کرد، نشانه پخته شدن یک طرف کماچ است، این خوراکی را در فر هم می توان بخت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.