کاربر

کماچ مخلوط

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
  2. سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  3. ذرت پخته: ۱ قاشق غذاخوری
  4. سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  5. قارچ: ۸۰ گرم
  6. نخود فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  7. گوجه: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  8. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  9. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  13. آویشن آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری
  14. تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • نخود فرنگی و ذرت را بپرید.
  • قارچ رنده درشت را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • پیاز را در مقداری روغن با شعله کم تفت دهید (ظرف جداگانه).
  • سویا خیس خورده و آبکشی شده را بیفزایید و چند دقیقه مخلوط کنید.
  • گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • مواد پخته شده ولرم شده سیب زمینی خام را درشت رنده کنید و با سایر مواد و مقداری آب به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • مقداری روغن را داخل ظرف نچسب ریخته و کماچ را داخل ظرف بریزید.
  • ظرف را در مکانی گرم قرار داده و اجازه دهید ور بیاید.
  • با حرارت ملایم و با استفاده از شعله پخش کن، غذا را بپزید (از نشانه های پخته شدن یک طرف خمیر، پخش شدن عطر غذا است).
  • خمیر را روی یک سینی برگردانید و طرف دیگر آن را مانند قبل با شعله ملایم تر و با چرب کردن مجدد نه ظرف، بپزید.
  • نکته: این کماچ را در فر هم می توان پخت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.