کاربر

کماچ قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
  2. سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  3. قارچ: ۸۰ گرم
  4. پیاز : ۷۰ گرم
  5. فلفل دلمه ای: ۵۰ گرم
  6. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  7. نمک: به میزان لازم
  8. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  9. تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • مواد که سرد شد، با خمیر و سبوس گندم و کمی آب گرم، مخلوط کنید. آن را داخل ظرفی نچسب که قبلا چرب نموده اید، ریخته و در مکانی گرم قرار دهید تا ور بیاید.
  • سپس بدون آنکه به آن دست بزنید، روی شعله پخش کن قرار دهید و با حرارت ملایم بپزید.
  • بوی غذا که در هوا، عطر آگین شد نشانه پخته شدن یک طرف آن است.
  • طرف دیگر آن را نیز با چرب کردن کمی روغن ته ظرف، پخته و میل نمایید.
  • نکات: این غذا را می توان داخل فر نیز پخت. یا می توان خمیر را دو نیم کرده، نیمی از آن را پهن کنید و مواد را روی آن بریزید و احمدی دیگر خمیر را روی مواد پهن کنید و بعد از ور آمدن خمیر، آن را داخل قابلمه یا فر بپزید. همچنین می توانید خمیر را پهن کرده و تمام مواد را روی خمیر ریخته و داخل فر آن را بپزید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.