کاربر

کماچ سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
  2. سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  3. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  4. فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  6. روغن ذرت: نصف پیمانه
  7. تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق چایخوری
  8. فلفل سياه: 3/1 قاشق چایخوری
  9. آویشن ساییده: نصف قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • فلفل دلمه ای را ریز کرده با نمک و ادویه جات به سویا اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه تفت دادن، زیر تابه را خاموش کنید تا از حرارت بیافتد.
  • سیب زمینی را ریز خرد کنید همراه با سبوس، مواد تفت داده شده و مقدار کمی آب گرم، به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  • آن را داخل ظرفی نچسب که قبلاً چرب کردید، بریزید و در مکانی گرم قرار دهید تا ور بیاید.
  • سپس بدون آنکه به آن دست بزنید، روی شعله پخش کن قرار دهید و با حرارت ملایم بپزید. بوی غذا که در هوا، عطراگین شد نشانه پخته شدن یک طرف آن است.
  • طرف دیگر اثر نیز با چرب کردن کمی روغن ته ظرف، پخته و میل نمایید.
  • نکات: این غذا را می توان داخل فر نیز پخت. یا می توان خمیر را دو نیم کرده، نیمی از آن را پهن کنید و مواد را روی آن بریزید و نیمه دیگر خمیر را روی مواد پهن کنید و بعد از ور آمدن خمیر آن را داخل قابلمه یا فر بپزید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.