طبع غذا: گرم و تر
مواد لازم (برای 4 نفر):
- آرد سبوس دار: ۴ پیمانه
- شیر یا آب: ۱ پیمانه
- خرما: به میزان لازم
- هل: به میزان لازم
- زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
- آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه می دهیم که خوب ور بیاید. خرما را از هسته جدا کرده و در ظرفی ریخته و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم نرم شود، سپس هل و زنجبیل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد از این که خمیر آماده شد، مقداری از آن را برداشته کف دست پهن می کنیم، مقداری از خرمای آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم.