مواد لازم:
- برنج (ترجیجأ سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- کلم برگ: یک و نیم پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- سیر کوچک: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- هل: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- پیاز و سیر را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- کلم، گوجه و ادویه جات را افزوده، شعله را کم کرده و ۵ دقیقه با ظرف در بسته تفت دهد.
- یک لیوان آب جوش افزوده و صبر کنید تا مواد با حرارت ملایم پخته شود.
- برنج خیس خورده را با آب، روغن، کمی نمک و شوید کته کنید.
- کمی روغن، ته قابلمه ریخته، بعد از داغ شدن، سیب زمینی حلقه شده را کف آن بچینید.
- برنج و سایر مواد را لایه لایه روی سیب زمینی ریخته و با آب زعفران دم کنید.