کاربر

کلم پلو با قارچ (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیجأ سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. کلم برگ: یک و نیم پیمانه
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. قارچ: ۱۵۰ گرم
  5. سیر کوچک: ۱ حبه
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  8. شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  9. روغن ذرت: نصف پیمانه
  10. نمک: به میزان لازم
  11. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  12. هل: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  14. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  15. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  16. آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
  • پیاز و سیر را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • کلم، گوجه و ادویه جات را افزوده، شعله را کم کرده و ۵ دقیقه با ظرف در بسته تفت دهد.
  • یک لیوان آب جوش افزوده و صبر کنید تا مواد با حرارت ملایم پخته شود.
  • برنج خیس خورده را با آب، روغن، کمی نمک و شوید کته کنید.
  • کمی روغن، ته قابلمه ریخته، بعد از داغ شدن، سیب زمینی حلقه شده را کف آن بچینید.
  • برنج و سایر مواد را لایه لایه روی سیب زمینی ریخته و با آب زعفران دم کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.