کاربر

کلم پلو با سویا (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. کلم برگ: یک پیمانه
  3. سویا: ۳ قاشق غذاخوری
  4. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  5. فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  6. گندم جوانه زده تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  7. روغن کنجد: نصف پیمانه
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • برنج خیس خورده را با آب، ۲ قاشق روغن و کمی نمک کته کنید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و با پیاز و گندم جوانه زده چرخ کنید.
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را افزوده و خوب ورز دهید تا چسبناک گردد.
  • مواد را ریز قلقلی کرده و در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • کلم و فلفل دلمه ای را در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرفی جداگانه به صورت دربسته به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید تا آب آن کاملاً تبخیر گردد.
  • فلفل قرمز و زیره را افزوده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
  • در ظرفی جداگانه، برنج و سایر مواد را به صورت لایه لایه، داخل قابلمه ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.