مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- کلم برگ: یک پیمانه
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- گندم جوانه زده تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- برنج خیس خورده را با آب، ۲ قاشق روغن و کمی نمک کته کنید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و با پیاز و گندم جوانه زده چرخ کنید.
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را افزوده و خوب ورز دهید تا چسبناک گردد.
- مواد را ریز قلقلی کرده و در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- کلم و فلفل دلمه ای را در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرفی جداگانه به صورت دربسته به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید تا آب آن کاملاً تبخیر گردد.
- فلفل قرمز و زیره را افزوده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
- در ظرفی جداگانه، برنج و سایر مواد را به صورت لایه لایه، داخل قابلمه ریخته و دم بگذارید.