کاربر

کلم پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. ماش: نصف پیمانه
  3. کلم برگ: یک و نیم پیمانه
  4. شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  5. فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  6. روغن کنجد: نصف پیمانه
  7. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  8. فلفل قرمر: 3/1 قاشق چایخوری
  9. زردچویه: نصف قاشق چایخوری
  10. زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
  11. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ماش و برنج را به صورت جداگانه از ۲ ساعت قبل خیس کنید.
  • کلم خلال شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • فلفل دلمه ای، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، ماش را افزوده و با ۲ لیوان آب جوش بپزید.
  • برنج را با شوید، کمی نمک و ۲ قاشق روغن بیزید تا آبش تمام شود
  • مواد پخته شده را با برنج مخلوط کنید.
  • در ظرفی جداگانه؛ مقداری روغن بریزید، بعد از داغ شدن، سیب زمینی ورق شده را چیده و کلم پلو را روی آن ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.