کاربر

کلم قمری پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. کلم قمری رنده شده: 3/2 پیمانه
  3. نخود فرنگی: 3/1 قاشق غذاخوری
  4. سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۴۰ گرم)
  7. سیر کوچک: ۱ حبه
  8. شوید خشک: یک و نیم قاشق مرباخوری
  9. روغن کنجد: نصف پیمانه
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • برنج خیس خورده را با کمی نمک، روغن، شوید و نخود فرنگی بپزید تا آبش کشیده شود.
  • داخل ظرفی جداگانه؛ سیر و پیاز رنده شده را در روغن با حرارت کم، به مدت ۲ دقیقه تفت دهید
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به مواد بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، کلم رنده شده را با نمک و ادویه جات افزوده و درب ظرف را ببندید (البته هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید)
  • بعد از چند دقیقه، سایر مواد را با برنج مخلوط کنید. سیب زمینی ورق شده را ته ظرفی جداگانه گذاشته و کلم پلو را روی آن بریزید.
  • زعفران دمکرده را روی پلو ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.