مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- کلم قمری رنده شده: 3/2 پیمانه
- نخود فرنگی: 3/1 قاشق غذاخوری
- سویا: ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۴۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- شوید خشک: یک و نیم قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- برنج خیس خورده را با کمی نمک، روغن، شوید و نخود فرنگی بپزید تا آبش کشیده شود.
- داخل ظرفی جداگانه؛ سیر و پیاز رنده شده را در روغن با حرارت کم، به مدت ۲ دقیقه تفت دهید
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به مواد بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، کلم رنده شده را با نمک و ادویه جات افزوده و درب ظرف را ببندید (البته هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید)
- بعد از چند دقیقه، سایر مواد را با برنج مخلوط کنید. سیب زمینی ورق شده را ته ظرفی جداگانه گذاشته و کلم پلو را روی آن بریزید.
- زعفران دمکرده را روی پلو ریخته و دم بگذارید.