کاربر

کشک و بادمجان (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: سرکه، شيره، شربت سکنجبین عسلی

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان: ۸ عدد متوسط
  2. گردو: ۸ عدد
  3. کشک محلی: به میزان لازم
  4. پودر نعناع خشک: به میزان لازم
  5. پیاز خرد شده: ۲ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان ها را خلال خلال کرده و در مقداری آب نمک خیس می کنیم، سپس آنها را آبکش کرده و با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس پودر نعناع خشک و ادویه را نیز اضافه می کنیم. گردوها را کوبیده و به پیاز اضافه می کنیم. بادمجان، پیاز و گردو را لایه به لایه در ظرف مورد نظر قرار داده و مقداری آب گرم، نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه می کنیم و با حرارت ملایم غذا را می پزیم تا آبش تمام شود در آخر تمام مواد را می کوبیم و کشک را اضافه می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی ها
  2. مقوی عمومی بدن و امور جنسی
  3. مفید برای کم خونی

نکته:     

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.