مواد لازم:
- جوانه گندم 250 گرم
- مغز گردوی خیس شده 75 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر خام متوسط 1 حبه
- زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- سماق قهوه ای 1 قاشق مرباخوری
- سماق قرمز 3 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، جوانه گندم را با مغز گردو چرخ کنید و سپس سیر را رنده ریز کرده و به آن اضافه کنید. به جز سماق قرمز، بقیه مواد را به جواه چرخ شده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکنواختی به دست آید.
- سپس، مقداری از مواد را در کف دست خود قرار دهید و به شکل کتلت در آورید و در سماق قرمز بغلطانید و در ظرف مناسبی بچینید.
- روی هر کدام، 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون بریزید و با پشت قاشق آن را روی کتلت ها پهن کنید تا به شکل کتلت سرخ کرده درآید، سپس در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.