کاربر

کتلت عدس (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: یک پیمانه
  2. گندم جوانه زده تازه: نصف پیمانه
  3. سیر کوچک: ۱ حبه
  4. برنج نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. جعفری تازه: نصف پیمانه
  7. فلفل قرمز: 3/2 قاشق چایخوری
  8. آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. روغن کنجد: نصف پیمانه

طرز تهیه:

  • عدس و برنج خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید تا آب آنها کامل تبخیر گردد.
  • با گندم جوانه زده، پیاز، سیر و جعفری چرخ کنید.
  • نمک، آرد نخودچی و ادویه جات را افزوده و خوب ورز داده و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • به آن شکل داده و دو طرف آن را داخل روغن با حرارت ملایم برشته کنید.
  • نکات: در صورت شل بودن مواد، نان خشک آسیاب شده را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را بدست آورد. این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.