کاربر

کتلت عدس (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: یک پیمانه
  2. کلم رنده شده: ۱۲۰ گرم
  3. پیاز: ۱۰۰ گرم
  4. سیر کوچک: ۱ حبه
  5. برنج نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  6. فلفل دلمه ای متوسط: نصف یک عدد
  7. نمک: به میزان لازم
  8. آرد برنج: ۲ قاشق غذاخوری
  9. پودر نارگیل ساییده: ۱ قاشق غذاخوری
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  13. روغن کنجد: نصف پیمانه

طرز تهیه:

  • برنج خیس خورده را بپزید تا آبش تبخیر گردد.
  • عدس را نیز به صورت جداگانه بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
  • عدس و برنج را با پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و کلم چرخ کنید.
  • نمک، آرد برنج و پودر نارگیل را افزوده و خوب ورز داده و یک ساعت داخل یخچال قرار دهد.
  • در این مرحله، به مواد شکل داده و دو طرف آنها را داخل روغن، برشته نمایید.
  • نکات: در صورت شل بودن، آرد برنج بیشتری به مواد اضافه کنید. این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.