مواد لازم:
- عدس: یک پیمانه
- کلم رنده شده: ۱۲۰ گرم
- پیاز: ۱۰۰ گرم
- سیر کوچک: ۱ حبه
- برنج نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای متوسط: نصف یک عدد
- نمک: به میزان لازم
- آرد برنج: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل ساییده: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- برنج خیس خورده را بپزید تا آبش تبخیر گردد.
- عدس را نیز به صورت جداگانه بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
- عدس و برنج را با پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و کلم چرخ کنید.
- نمک، آرد برنج و پودر نارگیل را افزوده و خوب ورز داده و یک ساعت داخل یخچال قرار دهد.
- در این مرحله، به مواد شکل داده و دو طرف آنها را داخل روغن، برشته نمایید.
- نکات: در صورت شل بودن، آرد برنج بیشتری به مواد اضافه کنید. این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.