مواد لازم:
- سویا: 3/2 پیمانه
- لپه: 3/2 پیمانه
- گندم جوانه زده: ۴ قاشق غذاخوری
- گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
- سویا را ۱۰ دقیقه در آب خیس کرده و آبکشی نمایید.
- تمام مواد را با هم چرخ کرده و با نمک و ادویه جات خوب ورز دهید.
- مواد را به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
- به آن شکل داده و دو طرف آن را داخل روغن با حرارت ملایم برشته کنید.