کاربر

کتلت ذرت

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ذرت پخته: یک و نیم پیمانه
  2. عدس: 3/2 پیمانه
  3. گشنیز ریز خرد شده: 3/2 پیمانه
  4. پیازچه ریز خرد شده: 3/2 پیمانه
  5. آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
  6. روغن کنجد: نصف پیمانه
  7. نمک: به میزان لازم
  8. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. جوز هندی: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ذرت را آب پز کرده و دانه های آن را جدا کنید.
  • عدس را نیز بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
  • ذرت، عدس، گشنیز و پیازچه را با هم چرخ کنید.
  • آرد، نمک و ادویه جات را افزوده و ورز دهید.
  • یک ساعت در یخچال قرار داده سپس با فلافل زن شکل داده و دو طرف آن را در روغن با حرارت ملایم برشته کنید.
  • نکات: مواد را می توان داخل فر هم بخت. از ذرت خشک هم می توان استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.