کاربر

کتلت با سس ارده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. سیب زمینی 6 تا 7 عدد
  2. پیاز درشت 1 عدد
  3. نخود سفید 300 گرم
  4. لوبیا چیتی 100 گرم
  5. جعفری و گشنیز خرد شده نصف لیوان
  6. سیر 1 حبه درشت
  7. آرد نخودچی به مقدار لازم
  8. نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  9. زیره سیاه، زردچوبه و زعفران از هر کدام نصف قاشق چایخوری
  10. روغن زیتون به مقدار کم (برای چرب کردن کف سینی فر)

طرز تهیه:

  • نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم، می پزیم، به طوری که پس از پختن، آب آن کاملاً کشیده شود، بعد سیب زمینی ها را پخته، پس از پوست کندن، آنها را در ظرف جداگانه ای رنده کرده، نخودها را نیز چرخ می کنیم و پیاز را نیز رنده کرده، آب آن را می گیرم و تفاله آن را به همراه نخودهای چرخ شده، به بقیه مواد می افزاییم. سپس جعفری و گشنیز خرد شده، سیر رنده شده، ادویه جات و آرد نخودچی را به سایر مواد افزوده، خوب ورز می دهیم تا مواد کتلت خودش را بگیرد، کف سینی فر را با روغن چرب کرده، مقداری از مواد را برداشته، آن را قالب زده، در سینی فر می چینیم، آنگاه سینی را در فر می گذاریم تا کتلت ها با حرارات ملایم بپزند، سپس از 30 دقیقه، کتلت ها را بر می گردانیم و به آن، کمی روغن اضافه کرده، می گذاریم طرف دیگر آن نیز بپزد آنگاه در ظرفی جداگانه پیاز، جعفری و گوجه فرنگی را که از قبل خرد کرده ایم، به همراه کمی آب لیموترش تازه و نمک، مخلوط می کنیم، اکنون می توانید کتلت ها را به همراه این مخلوط و سس ارده، میل نمایید، این غذا بسیار خوش مزه، مقوی و انرژی زا است، از این رو، در مصرف آن نباید زیاده روی شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.