کاربر

کتلت اسفناج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. اسفناج تازه: نیم کیلو
  2. لوبیا سويا: نصف پیمانه
  3. گندم جوانه زده تازه: نصف پیمانه
  4. آرد نخودچی: نصف پیمانه
  5. سیر: ۱ حبه کوچک
  6. نمک: به میزان لازم
  7. فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
  8. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  9. روغن کنجد: نصف پیمانه

طرز تهیه:

  • لوبیا سویا خیس خورده را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • سپس با اسفناج، گندم جوانه زده و سیر، چرخ کنید.
  • نمک، آرد نخودچی و ادویه جات را افزوده و خوب ورز داده و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • به آن شکل داده و دو طرف آن را در روغن با حرارت ملایم برشته کنید.
  • نکات: اگر مایه شل بود می توان کمی آرد نخودچی به آن اضافه کرد. این مواد را با روغن کمتر داخل فر نیز می توان پخت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.