کاربر

کتلت (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور گندم: ۲ پیمانه
  2. آرد لپه: ۲ قاشق غذاخوری (در صورت نیاز)
  3. سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
  4. ریحان خرد شده: درصورت تمایل
  5. پیاز: ۲ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور گندم را از قبل خیس کرده، سپس آن را آبکش کرده تا بدون آب شود. بلغور گندم را ۲ مرتبه چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه به آن افزوده و همراه با پیاز و ریحان یک مرتبه دیگر چرخ می کنیم. در انتها مقداری زعفران آب شده به کل مواد اضافه می کنیم. روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و سرخ می کنیم. در هنگام سرخ کردن مواد در صورتی که غذا نیاز به آرد لپه داشته باشد، به آن اضافه می کنیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. مفید برای کبد
  3. ضد کلسترول و ضد چربی خون

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.