کاربر

کاه گندم

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: کاه گندم پس از دانه گندم برداشت می شود. به طور سنتی، به عنوان زباله استفاده می شود. در برخی از کشورها، کشاورزان آن را می سوزانند که به آلودگی هوا منجر می شود. با این حال این ساقه ها هنوز هم ارزش دارند. کاه گندم در محصولاتی مانند کاغذ استفاده می شود، به همین دلیل می تواند جایگزین خوبی به جای قطع درختان و تهیه کاغذ باشد.

خواص:

  • آب جوشانده آن برای رفع مسمومیت و هم چنین رفع بیلیوسنس که علایم آن اختلال در کبد ایجاد یبوست، سردرد، بی اشتهایی و قی کردن زردآب است، مفید می باشد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.