مواد لازم:
- سیب زمینی: ۲۵۰ گرم
- عدس: 3/2 پیمانه
- آرد ذرت: نصف پیمانه
- پیاز: ۷۰ گرم
- سیر کوچک: ۱ حبه
- آویشن ساییده: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- عدس را بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
- سیب زمینی را آب پز کنید.
- سرد که شد تمام مواد را با هم چرخ کرده و با آرد ذرت، نمک و ادویه جات خوب ورز دهد و با دست به آن شکل داده و دوطرف آن را داخل روغن، با حرارت ملایم برشته کنید.
- نکته: این غذا را داخل فر هم می توان پخت (البته با افزودن روغن به مواد).