مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (100 گرم)
- بادمجان: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- فلفل دلمه ای رنگی: 2 قاشق غذاخوری
- سیر کوچک: ۱ حبه
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بادمجان که به صورت مکعب خرده شده را داخل آب نمک به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید.
- بادمجان را در صافی ریخته و در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته بپزید.
- سیب زمینی نگین شده را نیز درآب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) با حرارت ملایم بپزید.
- سیر و فلفل دلمه ای را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- رب گوجه و نمک را اضافه کنید.
- گوجه پوست کنده ریز شده را بیفزایید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
- برنج، نمک و روغن را با مقداری آب کته نمایید تا آبش تمام شود (نیم پز شود).
- در ظرفی جداگانه، برنج و مواد را به صورت لایه لایه ریخته و دم بگذارید.