کاربر

پلو ماش نیم کوب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج نیم کوب: ۳ پیمانه
  2. ماش: 2/1 یک پیمانه
  3. نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  4. زعفران آب شده: به میزان لازم
  5. روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج و ماش را از قبل خیس می کنیم. ماش را با آب و کمی زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود. برنج را با ۶ پیمانه آب می پزیم. وقتی آب برنج تقریباً تمام شد ماش، روغن و کمی زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. خون ساز
  2. تقویت جنسی و تقویت عمومی بدن
  3. تداوم در مصرف آن مفید برای اختلالات پوستی
  4. مفید برای سوداوی مزاج ها و مزاج های معتدل

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.