کاربر

پلو ماش با لوبیا چشم بلبلی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. ماش: ۱ پیمانه
  3. لوبیا چشم بلبلی: 2/1 پیمانه
  4. شوید خشک: ۱ پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
  6. زعفران آب شده: به میزان لازم
  7. روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج و حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ماش و لوبیا را جدا با مقداری آب و کمی نمک می پزیم تا بدون آب شود. برنج را همراه با ۵ پیمانه آب، شوید و مقداری نمک و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. وقتی آب برنج تقریباً تمام شد لوبیا، ماش و مقداری روغن به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا آب برنج تمام شود. در انتها، مقداری زعفران آب شده و پودر دارچین به پلو افزوده و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. خونساز
  2. تقویت جنسی و عمومی بدن
  3. مفید برای مزاج های سوداوی و معتدل
  4. تداوم در مصرف: مفید برای اختلالات پوستی

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.