کاربر

پلو قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۴ پیمانه
  2. قارچ: ۱۲ عدد متوسط
  3. گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلویی: به میزان لازم
  6. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس قارچ ها را ۳ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه پلویی به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم گوجه را با ۵ پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد افزوده و مدتی حرارت می دهیم. زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن اضافه کرده و با حرارت کم مدتی می پزیم تا غذا بدون آب شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم    می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مناسب برای فصل بهار و پاییز
  3. ضد چربی و کلسترول
  4. ملین
  5. مفید برای کبد
  6. تقویت عمومی

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.