مواد لازم:
- گرمک متوسط 1 عدد
- عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، گرمک را خوب بشویید و آن را از وسط برش دهید و تخمه های آن را جدا نمایید.
- با یک قاشق، محتوای آن را در مخلوط کن بریزید و سپس عسل را به آن اضافه کنید.
- بعداز حل شدن، در آخر یخ را به محلول اضافه نمایید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای افرادی که از داغی بدن رنج می برند بسیار مفید است و حرارت بدن را به حال تعادل در می آورد.
- گرمک، از طبیعت سردی برخوردار است و برای تابستان فوق العاده می باشد. این نوشیدنی، برای سیستم اورولوژی یعنی برای کلیه ها و مثانه بسیار مفید می باشد. این نوشیدنی، به اندازه کافی دارای املاح است و برای فعالیت کار سلول های بدن بسیار مفید است.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.