مواد لازم:
- کیوی رسیده درشت 3 عدد
- عسل طبیعی 5/1 قاشق غذاخوری
- آب خنک 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- کیوی ها را بشویید و پوست آن را بگیرید.
- آن ها را خرد کنید و به همراه آب و عسل در مخلوط کن بریزید و آن را روشن کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- سپس، یخ را اضافه نمایید و چند ثانیه مخلوط کن را روشن کنید تا نکتار کیوی آماده شود.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی برای افرادی که از یبوست مزاج رنج می برند و آنان که مزاج صفراوی دارند و بدنشان فوق العاده داغ می شود، مفید است.
- برای پاکسازی پوست مفید است و رنگ چهره را روشن و لکه های آن را به مرور برطرف می کند. بسیاری از کسالت ها که بر اثر یبوست مزاج سراغ شخص آمده، مانند میگرن و انواع سردردها و نیز ناراحتی های پوستی مانند جوش، آکنه و تیرگی پوست، با نوشیدن این نکتار به مرور حل می شود.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.