مواد لازم:
- پرتقال متوسط 1 عدد
- عسل 5/1 قاشق غذاخوری
- آب خنک 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، پوست و دانه پرتقال را جدا کنید و پوست هر قاچ آن را نیز جدا نمایید و پالپ آن را در ظرفی جداگانه قرار دهید.
- سپس، 2 لیوان آب را با عسل به خوبی با چنگال مخلوط کنید تا شربت یکنواختی به دست آید.
- بعد نصف پالپ پرتقال را با یخ در مخلوط کن بریزید.
- بقیه پالپ را به شربت عسل اضافه کنید. حال نکتار پرتقال آماده است.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای افرادی که از ناراحتی های آسیت رنج می برند، بسیار مفید است؛ برای افراد کم خون عالی است، برای افرادی که از بوی بد دهان رنج می برند بسیار مفید است، برای کسانی که نمی توانند به راحتی دفع داشته باشند، مفید است؛ این نوشیدنی، نشاط آور و فرح بخش است؛ فشارخون را تقلیل می دهد، اشتها را زیاد می کند، برای کودکانی که کم اشتها هستند بسیار مفید است، برای افرادی که مرتب سرما می خورند بسیار مفید است و طراوت خوبی به پوست می دهد.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.