کاربر

نکتار نارنگی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. نارنگی درشت 2 عدد
  2. عسل 5/1 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 2 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، پوست و دانه نارنگی را جدا کنید و پوست هر قاچ آن را نیز جدا نمایید و پالپ آن را در ظرفی جداگانه قرار دهید.
  • عسل و آب را با چنگال مخلوط کنید تا شربت عسل آماده شود.
  • سپس، پالپ یک عدد نارنگی را با یخ در مخلوط کن بریزید.
  • بعد از آماده شدن، آن را به شربت عسل اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و بعد بقیه پالپ میوه را با دست به آرامی جدا و به نکتار اضافه کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی، برای افرادی که از ناراحتی های آسیت رنج می برند بسیار مفید است، برای افراد کم خون عالی است؛ برای افرادی که از بوی بد دهان رنج می برند بسیار مفید است؛ برای کسانی که نمی تواند به راحتی دفع ادرار داشته باشند مفید است.
  • این نوشیدنی، نشاط آور و فرح بخش است؛ فشار خون را تقلیل می دهد؛ اشتها را زیاد می کند؛ برای کودکانی که کم اشتها هستند بسیار مفید است؛ برای افرادی که مرتب سرما می خورند بسیار مفید است و طراوت خوبی به پوست می دهد.
  • نارنگی به دلیل دارا بودن فسفر زیاد و ویتامین های فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش می شود و برای رفع بی اشتهایی و کاهش گرمای غریزی بدن مفید است.

نکته:

  • نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
  • در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.