مواد لازم:
- موز رسیده و درشت 1 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- موز را پوست کنده و آن را خرد کنید و همراه آب و عسل در مخلوط کن بریزید.
- مخلوط کن را روشن کرده تا محلول یکنواختی به دست آید.
- در آخر، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کن را روشن کنید تا نکتار مورد نظر آماده شود.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای افرادی که از اسهال و شکم روی رنج می برند، بسیار مفید است، برای بیمارانی که مقدار پتاسیم بدنشان از حد معمول کمتر است بسیار مفید است، این نوشیدنی برای اشخاصی که از اسپرم ضعیفی برخوردار هستند مفید است و میل جنسی را در آقایان افزایش می دهد.
- مصرف زیاد این نوشیدنی ایجاد یبوست مزاج می کند. پیشنهاد می شود از موزهای استفاده کنید که رسیده و پوست آن ها خال قهوه ای زیادی داشته باشد و کاملاً نرم و شیرین باشد.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.