کاربر

نکتار مفید برای کاهش اسید اوریک( روزانه3 الی 2 لیوان)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • سیب، پرتقال، آب لیموترش تازه، انگور، انار، گلابی، زنجبیل، آناناس، گریپ فروت، کیوی، توت فرنگی، عسل و چند تکه یخ.

نوع ترکیب:

  • سیب + انار
  • سیب + کیوی
  • سیب + پرتقال
  • سیب + زنجبیل
  • سیب + توت فرنگی
  • سیب + آب لیموترش تازه
  • سیب + گلابی + زنجبیل
  • آناناس + سیب + توت فرنگی
  • سیب + گلابی + آب لیموترش تازه
  • سیب + انگور + آب لیموترش تازه
  • سیب + گریپ فروت + توت فرنگی

طرز تهیه (نکتار سیب، انگور و لیموترش تازه):

  • 1 عدد سیب چهار قسمت شده و دانه ها و سر و ته آن نیز جدا گردد + 1 لیوان انگور حبه شده + آب 2 عدد لیموترش تازه + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.

طرز تهیه (نکتار سیب، گلابی و زنجبیل):

  • 1 عدد سیب + 1 عدد گلابی را مثل بقیه آماده کرده + یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل ساییده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کرده، سپس آن را جرعه جرعه میل کنید.

نکته:

  • سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
  • نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.