مواد لازم:
- انبه، آلوبخارا، آب لیموترش تازه، گیلاس، انگور، کیوی، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- انبه + آلوبخارا
- کیوی + عسل
- گیلاس + کیوی
- انگور + گیلاس
- آلوبخارا + عسل
- انبه + آب لیموترش تازه
طرز تهیه (نکتار انبه و آلوبخارا):
- 1 عدد انبه متوسط پوست کنده و هسته جدا شده + 100 گرم آلوبخارای هسته جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده و میل کنید.
طرز تهیه (نکتار انگور و گیلاس):
- 1 لیوان گیلاس هسته جدا شده + 1 عدد کیوی پوست کنده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده جرعه جرعه میل نمایید.
نکته:
- سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.