کاربر

نکتار مفید برای مسمومیت( روزانه3 الی 2 لیوان)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • پرتقال، سیب، کیوی، آناناس، آب لیموترش تازه، گلابی، توت فرنگی، زنجبیل، نارنگی، انگور حبه شده، خربزه، مقداری عسل و چند تکه یخ.

نوع ترکیب:

  • سیب + گلابی
  • سیب + زنجبیل
  • آناناس + نارنگی
  • سیب + توت فرنگی
  • نارنگی + آناناس + انگور
  • آناناس + سیب + توت فرنگی
  • پرتقال + آناناس + آب لیموترش تازه
  • گلابی + سیب + آب لیموترش تازه

طرز تهیه (نکتار پرتقال، آناناس و لیموترش تازه):

  • 1 عدد پرتقال متوسط پوست کنده که دانه هایش خارج شده + یک پنجم آناناس + آب 2 عدد لیموترش تازه شیرازی + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، به مرور و جرعه جرعه میل کنید.

طرز تهیه (نکتار نارنگی، آناناس و انگور):

  • 1 عدد نارنگی درشت پوست کنده، دانه جدا شده + 1 لیوان انگور حبه شده + یک پنجم آناناس + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

نکته:

  • سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
  • نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.