مواد لازم:
- انار، زرشک، آلوبخارا، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- هر کدام از میوه های یاد شده را جداگانه استفاده کنید.
طرز تهیه (نکتار انار):
- 2 عدد انار دون کرده + 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، با هم مخلوط کرده و جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه (نکتار آلوبخارا):
- 100 گرم آلوبخارای هسته جدا شده را با 5/1 لیوان آب خیس کرده، در مخلوط کن بریزید و همراه با 1 قاشق عسل و چند تکه یخ مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید. این نوشیدنی برای سیاتیک و یبوست بسیار مفید است.
طرز تهیه (نکتار زرشک):
- 250 گرم زرشک آب گیری را پاک کرده، یک بار با آب سرد بشویید و همراه با 2 لیتر آب گرم در یک ظرف لعابی خیس کنید. بعد از 48 ساعت، دستکش دست کرده، زرشک ها را خوب مالش دهید تا هسته آن ها جدا شود و دوباره 24 ساعت دیگر صبر کنید. سسپ آن ها را صاف کرده، استفاده نمائید.
نکته:
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.