کاربر

نکتار مفید برای بیماری های ویروسی( روزانه3 الی 2 لیوان)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • سیب، پرتقال، انگور، آب لیموترش تازه، انار، گلابی، زنجبیل، آناناس، کیوی، توت فرنگی، گریپ فروت، نارنگی، مقداری عسل و چند تکه یخ.

نوع ترکیب:

  • سیب + انار
  • سیب + پرتقال
  • سیب + کیوی
  • آناناس + نارنگی
  • انگور + توت فرنگی
  • سیب + گریپ فروت
  • سیب + توت فرنگی
  • آناناس + توت فرنگی
  • پرتقال + آب لیموترش تازه
  • سیب + گلابی + زنجبیل
  • گریپ فروت + پرتقال + توت فرنگی
  • سیب + انگور + آب لیموترش تازه

طرز تهیه (نکتار انگور و توت فرنگی):

  • 1 لیوان انگور حب شده + 10 عدد توت فرنگی پاک شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کره، جرعه جرعه میل کنید.

طرز تهیه (نکتار آناناس، نارنگی):

  • یک پنجم آناناس + 2 عدد نارنگی پوست کنده و دانه جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته و مخلوط و جرعه جرعه آن را میل کنید.

نکته:

  • سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
  • نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.