مواد لازم:
- سیب، پرتقال، انگور، گلابی، زردآلو، گیلاس، آب لیموترش تازه، انار، آناناس، زنجبیل، گریپ فروت، کیوی، توت فرنگی، خربزه، انبه و به.
نوع ترکیب:
- سیب + انار
- سیب + گلابی
- سیب + پرتقال
- انگور + گیلاس
- آناناس + پرتقال
- سیب + گریپ فروت
- سیب + به + آناناس
- انگور + کیوی + پرتقال
- انگور + گلابی + زردآلو
- انگور + کیوی + پرتقال
- آناناس + انگور + توت فرنگی
- آناناس + پرتقال + آب لیموترش تازه
- سیب + انگور + آب لیموترش تازه
- پرتقال + گریپ فروت + آب لیموترش تازه
طرز تهیه (نکتار سیب و پرتقال):
- 1 عدد سیب متوسط + 1 عدد پرتقال متوسط + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن یخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه (نکتار آناناس و پرتقال):
- یک پنجم آناناس متوسط + 1 عدد پرتقال پوست کنده و دانه جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، جرعه جرعه میل کنید.
نکته:
- سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.