مواد لازم:
- سیب، پرتقال، انگور، گلابی، زردآلو، توت فرنگی، گیلاس، آب لیموترش تازه، گریپ فروت، انار، آناناس، کیوی، انبه، مقداری عسل و چند تکه یخ.
نوع ترکیب:
- مخلوط مرکبات
- سیب + پرتقال
- سیب + انار
- سیب + گلابی
- سیب + کیوی
- پرتقال + آناناس
- انگور + گیلاس
- سیب + توت فرنگی
- سیب + آب لیموترش تازه
- انبه + آب لیموترش تازه
- پرتقال + آب لیموترش تازه
- انگور + کیوی + پرتقال
- انگور + گلابی + زردآلو
- گلابی + سیب + کیوی
- گلابی + سیب + آب لیموترش تازه
- آناناس + سیب + توت فرنگی
- پرتقال + آناناس + آب لیموترش
- سیب + انگور + آب لیموترش تازه
- پرتقال + گریپ فروت + آب لیموترش
- گریپ فروت + پرتقال + توت فرنگی
طرز تهیه (نکتار انگور، گلابی و زردآلو):
- 1 عدد گلابی متوسط را چهار قسمت کرده و دانه های آن را خارج کنید، سر و ته آن را جدا نمایید.
- سپس 1 لیوان انگور حبه شده را به آن افزوده، هسته های 5 عدد زردآلو را جدا کرده، همه را با 1 لیوان آب، چند تکه یخ و 1 قاشق عسل در مخلوط کن ریخته، آنها را مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.
طرز تهیه (نکتار انگور و گیلاس):
- 1 لیوان انگور حبه شده + 1 لیوان گیلاس هسته جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.
طرز تهیه (نکتار سیب و گلابی):
- 1 عدد گلابی و 1 عدد سیب متوسط را چهار قسمت کنید و دانه های آنها و سر و ته آنها را جدا نمایید. همه را با 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ در مخلوط کن بریزید و پس از مخلوط شدن به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.
نکته:
- سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
- نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.