کاربر

نکتار مفید برای اختلالات کبد و کیسه صفرا( روزانه3 الی 2 لیوان)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • سیب، پرتقال، انگور، گلابی، زردآلو، توت فرنگی، گیلاس، آب لیموترش تازه، گریپ فروت، انار، آناناس، کیوی، انبه، مقداری عسل و چند تکه یخ.

نوع ترکیب:

  • مخلوط مرکبات
  • سیب + پرتقال
  • سیب + انار
  • سیب + گلابی
  • سیب + کیوی
  • پرتقال + آناناس
  • انگور + گیلاس
  • سیب + توت فرنگی
  • سیب + آب لیموترش تازه
  • انبه + آب لیموترش تازه
  • پرتقال + آب لیموترش تازه
  • انگور + کیوی + پرتقال
  • انگور + گلابی + زردآلو
  • گلابی + سیب + کیوی
  • گلابی + سیب + آب لیموترش تازه
  • آناناس + سیب + توت فرنگی
  • پرتقال + آناناس + آب لیموترش
  • سیب + انگور + آب لیموترش تازه
  • پرتقال + گریپ فروت + آب لیموترش
  • گریپ فروت + پرتقال + توت فرنگی

طرز تهیه (نکتار انگور، گلابی و زردآلو):

  • 1 عدد گلابی متوسط را چهار قسمت کرده و دانه های آن را خارج کنید، سر و ته آن را جدا نمایید.
  • سپس 1 لیوان انگور حبه شده را به آن افزوده، هسته های 5 عدد زردآلو را جدا کرده، همه را با 1 لیوان آب، چند تکه یخ و 1 قاشق عسل در مخلوط کن ریخته، آنها را مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

طرز تهیه (نکتار انگور و گیلاس):

  • 1 لیوان انگور حبه شده + 1 لیوان گیلاس هسته جدا شده + 1 قاشق عسل + 1 لیوان آب + چند تکه یخ را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کرده، به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

طرز تهیه (نکتار سیب و گلابی):

  • 1 عدد گلابی و 1 عدد سیب متوسط را چهار قسمت کنید و دانه های آنها و سر و ته آنها را جدا نمایید. همه را با 1 لیوان آب + 1 قاشق عسل + چند تکه یخ در مخلوط کن بریزید و پس از مخلوط شدن به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

نکته:

  • سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه خود همین گونه آماده کرده، میل نمایید در فصل های مختلف، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید.
  • نکتار میوه جات را باید از میوه جات سالم تهیه و بلافاصله از آن را مصرف نمود. برای جلوگیری از اکسید شدن نکتار میوه جات می توانید مقداری عسل و آب لیموترش تازه به آن ها اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.