مواد لازم:
- خرمالوی رسیده متوسط 2 عدد
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- آب 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، خرمالوها را تمیز بشویید و سپس محل اتصال آنها را به شاخه جدا کنید.
- بعضی از خرمالوها دارای هسته هستند؛ در صورت مشاهده هسته، آنها را جدا کنید و مابقی را در مخلوط کن بریزید.
- سپس، آب و عسل را اضافه نمایید و مخلوط کن را روشن کنید تا مایع یکنواختی به دست آید.
- در آخر، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید، نکتار خرمالو آماده است.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای افرادی که از ناراحتی های چشمی مانند شب کوری، ضعف بینایی و ناراحتی های مفصلی رنج می برند بسیار نافع است، این نوشیدنی برای این نوع کسالت ها بسیار مفید است و نشاط و شادابی خاصی را به شخص می دهد.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.