مواد لازم:
- انگور رسیده بی دانه یک خوشه متوسط
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- آب 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، انگور را تمیز بشویید و آن را دانه دانه کنید و در مخلوط کن بریزید.
- سپس، آب و عسل را به آن اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید، به طوری که پوست انگور کاملاً مخلوط شود.
- بعد یخ را به نکتار اضافه نمایید و به مدت چند ثانیه آن را مخلوط کنید.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، برای کودکانی که بی اشتها هستند، بسیار مفید است؛ برای افرادی که مایعات در بدنشان تجمع می کند بسیار مفید است؛ کم خونی را برطرف و کبد را به راحتی پاکسازی می کند، برای افرادی که از یبوست مزاج رنج می برند بسیار نافع است.
- بهترین نوشیدنی برای افرادی است که می خواهند لاغر شوند، برای افرادی که از ضعف و ناراحتی های مختلف جسمی رنج می برند بسیار نافع است، برای کسانی که از کبد چرب، صفرای زیاد، چربی خون، بی حالی و کسالت رنج می برند بسیار مفید است.
- این نوشیدنی، برای فعالیت های مغزی بسیار مفید است و قندی که در این نوشیدنی وجود دارد، قند ساده است به نام دکستروز، این قند خون و قند شیر مادر است و برای کسانی که از ضعف اسپرم رنج می برند، بسیار نافع است.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یک جا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.