مواد لازم:
- آلوی سیاه رسیده و درشت 3 عدد
- عسل طبیعی 5/1 قاشق غذاخوری
- آب خنک 2 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، آلوها را تمیز بشویید و هسته آنها را درآورید و در مخلوط کن بریزید.
- آب و عسل طبیعی را اضافه کنید و مخلوط کن را روشن نمایید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- یخ را اضافه نمایید و به مدت چند ثانیه مخلوط کن را روشن کنید تا نکتار آلوسیاه آماده شود.
- حال می توانید این نوشیدنی خوشمزه، خنک و مفید را جرعه جرعه میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- غم و اندوه و استرس را که بر انسان حاکم شده را از بین می برد؛ کبد را پاکسازی کرده و رنگ چهره و پوست را شاداب می کند، بهترین است برای انواع بیماری های صعب العلاج مانند انواع بیماری های کبدی همچون هپاتیت، گرفتگی مجاری کبد و سیروز کبدی.
- برای چربی خون و اسید اوریک بسیار مفید است همچنین یبوست مزاج را برطرف می نماید و آرامش خوبی را نصیب انسان می کند.
نکته:
- نکتار میوه، یعنی میوه ای که آب و تفاله آن همگی با هم یکجا است و هیچی از آن دور ریخته نمی شود. نکتار، در حقیقت آب میوه غلیظی است که هم میوه است و هم غذای انسان؛ بدین ترتیب تمام خواص آن میوه حفظ می گردد و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده هدیه می کند. یکی از شگفتی های نکتار میوه جات، این است که دارای فیبر زیادی است و موجب می شود روده بزرگ انسان یا کولون، به خوبی تحریک شود و مواد زاید از بدن به خوبی دفع و سلامتی و نشاط انسان تأمین گردد.
- در تمام نکتارها از عسل استفاده می شود که تأثیر میوه جات و سبزیجات را دو چندان می کند. افزودن عسل، موجب جذب سریع مواد مفید موجود در میوه جات و موجب سلامتی و نشاط انسان می شود. در هر نکتاری که عسل وجود دارد، بهتر است که چند تکه یخ به نکتار اضافه شود. این حالت، موجب تقویت سیستم گوارش انسان خصوصاً معده شخص می شود و تقویت معده، موجب می گردد که کلیه اندام های بدن به خوبی کار کرده و انسان از سلامت کامل بهره مند گردد. هنگام تهیه نکتار میوه جات از میوه هایی که می شود آنها را با پوست استفاده کرد، بهتر است پوست آنها را نکنیم و نکتار میوه را همراه با پوست درست کنیم.