کاربر

نخود آب و گردو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: 2/1 یک پیمانه
  2. لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  3. برنج نیم کوب: ۴ قاشق غذاخوری
  4. گردو: ۱ پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، پس از آن ادویه، پودر زیره و گردوی نیم کوب را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. پیاز و گردو را به همراه برنج، نمک، فلفل و زنجبیل بـه حبوبات اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای افراد بلغمی
  2. مقوی عمومی
  3. تقویت جنسی
  4. ضد کلسترول
  5. ضد سرطان
  6. مفید برای دستگاه گوارش و دستگاه تنفس

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.